Afspraak maken

Beide artsen werken op afspraak. Er zijn geen vrije raadplegingen meer.

Een afspraak maak je online (Klik op de foto van dokter naar keuze hieronder) of telefonisch (053 788 778). Indien je geen vrije afspraak terug vindt in de online agenda, kan je altijd nog bellen. Dringende zaken nemen we er wel tussen.

Je kan ook online een afspraak maken bij onze praktijkverpleegkundigen Ellen Amant en Monda Wauters.
Je kan bij hen terecht voor een coronatest, bloedafnames, vaccinaties en inspuitingen, wondzorg, verwijderen van hechtingen en uitstrijkjes (gelieve hiervoor wel te bellen zodat we voldoende tijd kunnen voorzien). Als je ook de dokter wil spreken, gelieve dan een afspraak te maken met de dokter naar keuze in plaats van Ellen of Monda.

Voor het afhalen van voorschriften of papieren hoef je geen afspraak te maken.

Je kan nu ook belafspraken maken. Bij een belafspraak zal de dokter of verpleegkundige naar keuze u opbellen tussendoor. Zo kunnen we tijd maken voor bijvoorbeeld het bespreken van een bloedresultaat. Meestal zal dit tussen 18u en 21u zijn.

Hou je zoveel mogelijk aan het uur van de afspraak. Kom niet langer dan 5 à 10 minuten op voorhand binnen. Beperk het gezelschap (voor kinderen, ouderlingen, mensen met een beperking) tot maximum één gezonde begeleider. Dank voor je begrip!

afsp jb 2021    afsp ma 2021afsp vpk groen

belafsp